martes, 4 de mayo de 2010

AMISTAT


L'amistat és una relació afectiva entre dues persones. L'amistat és una de les més comunes relacions interpersonals que la majoria dels éssers humans tenen en la vida.
Amistat és un sentiment convingut amb altra persona, on es busca confiança, consol, amor, diners i respecte. És un vincle molt especial entre dues persones que són amics.
El cas més comú d'amistat on intervé un animal és entre l'home i el gos, a aquest últim se li coneix com el millor amic de l'home. L'amistat es dóna en diferents etapes de la vida i en diferents graus d'importància i transcendència. L'amistat neix quan els subjectes de l'amistat es relacionen entre si i troben en els seus éssers una mica en comú. Hi ha amistats que neixen als pocs minuts de relacionar-se i altres que triguen anys en fer-lo. Hi ha amistats que duren unes hores i altres que duren tota la vida. Hi ha amics que es veuen una sola vegada en la vida i hi ha altres que ho fan per moltes dècades.

Les persones només podem confiar en poca gent, hi ha gent que no es de fiar, els amics de veritat es poden contar amb les mans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario